Вхід | Реєстрація

На Полтавщині чоловік «наконтрафактив» на три статті Кримінального кодексу

На Полтавщині чоловік «наконтрафактив» на три статті Кримінального кодексу
Працівники міліції Глобинського райвідділу викрили 37-річного приватного підприємця, який займався реалізацією DVD/CD – дисків,щоне марковані контрольними марками та мають неякісний поліграфічний формат, що єпризнаками контрафактної продукції.
Займався чоловік своїм нечесним промислом на території Глобинського центрального ринку по вулиці Леніна, 226 в місті Глобино.
Під час проведення подальшої перевірки правоохоронці вилучили 1747 DVD– дисків, які мають ознаки контрафактної продукції на загальну суму 24 860 гривень.
Перевіряючи інформацію, міліціонери встановили, що горе-підприємець здійснював роздрібну торгівлю дисками формату DVD, які не мали відповідних голограм, що засвідчують їх ліцензійність.
Серед них  були такі  кінофільми, як  «Пила-1», «Пила-4», що належать до відеопродукції, яка пропагує культ насильства й жорстокості та заборонені для розповсюдження на території України. А також кінофільми “Русская ночь 1,2,3,4”, що не мали відповідних голограм, які засвідчували їх ліцензійність і належать до відеопродукції порнографічного змісту.
Торгівля чоловіка закінчилася порушенням кримінальної справи відносно нього за трьома статтями Кримінального кодексу, а саме  за ст. 203 п. 1 ч. 1(незаконний обіг дисків), за ч.2 ст.300 (ввезення, виготовлення або розповсюдження творів, що пропагують культ насильства і жорстокості),за ч.2 ст. 301(ввезення, виготовлення, збут і  розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України. Наразі триває досудове слідство, в ході якого слідчий ретельно вивчить всі обставини справи та надасть належну правову оцінку діям підозрюваного. Останню ж крапку у справах звісно поставить суд.

Автор: Марина Грицаєнко, інспектор Глобинського РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 лютого 2011, 15:38 | Глобине | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації