Вхід | Реєстрація

У Полтаві Тойота зіткнулася з автобусом

У Полтаві Тойота зіткнулася з автобусом
У понеділок, 7 лютого, на вулиці Жовтневій сталося ДТП.
Одним з водіїв був полтавець, іншим – житель Дніпропетровська. У результаті автопригоди ніхто не постраждав. Чи були пасажири в автобусі під час ДТП невідомо.
— 31-річний полтавець рухався за кермом  автобуса «Рута» Жовтневою, — розповідає Сергій Антоненко, старший інспектор сектору зв’язків із громадськістю обласного ДАІ. — У районі перехрестя з вулицею Нечуя Левицького він не вибрав  безпечної швидкості руху та безпечної дистанції. Через що скоїв наїзд на авто «Тойота», водій якого зупинився попереду для надання руху пішоходу. За кермом «Тойоти» знаходився 37-річний житель Дніпропетровська. У результаті ДТП транспортні засоби отримали пошкодження. Травмованих не було.

Автор: Юлія Корж, www.kolo.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 лютого 2011, 17:42 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації