Вхід | Реєстрація

На Диканщині від недопалку згорів чоловік

На Диканщині від недопалку згорів чоловік
У с. Стасі по вул. Ставкова в дачному будинку громадянина 1963 р.н. виникла пожежа. На місці пожежі виявлено труп господаря, який направлено в обласне бюро СМЕ для встановлення причини смерті. Вогнем знищено ліжко та домашнє майно. Збиток – 3 000 грн. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем господаря при палінні.
В гасінні пожежі приймало участь 1 відділення ПДПЧ-37.
За інформацією Управління МНС України в Полтавській області за добу на території області зареєстровано 6 пожеж.

м. Кременчук Автозаводський район вул. 29-го Вересня
В підвальному приміщенні багатоквартирного житлового будинку виникла пожежа. Вогнем знищено сміття на площі 6 м2. Збитки встановлюються. Врятовано квартиру, вартість якої встановлюється. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем невідомої особи. В гасінні пожежі приймало участь 1 відділення ПДПЧ-14.

м. Карлівка вул. 60 років Жовтня
В господарчій будівлі громадянки О., 1937 р.н., виникла пожежа. Вогнем знищено дерев'яне перекриття будівлі на площі 4 м2 та домашнє майно, пошкоджено шиферну покрівлю на площі 6 м2. Збитки та причина пожежі встановлюються. Врятовано господарчу будівлю на суму 15 000 грн. В гасінні пожежі приймало участь 1 відділення СДПЧ-24.

Хорольський район с. Штомпелівка
В нежилому будинку громадянина Б., 1937 р.н., виникла пожежа. Вогнем знищено шиферну покрівлю та дерев'яне перекриття будинку на площі 110 м2, домашнє майно. Збитки та причина пожежі встановлюються. Врятовано 2 господарські будівлі на загальну суму 20 000 грн. В гасінні пожежі приймало участь 1 відділення СДПЧ-33.

м. Полтава Київський район вул. Зигіна
В квартирі громадянина О., 1936 р.н., виникла пожежа. Вогнем знищено дерев'яне перекриття квартири на площі 4 м2 та пошкоджено стіни на площі 6 м2. Збитки та причина пожежі встановлюються. Врятовано житловий будинок на суму 50 000 грн. В гасінні пожежі приймало участь 1 відділення АРЧ.

Оржицький район с. Лазірки
В житловому будинку громадянина І, 1975 р.н., виникла пожежа. Вогнем знищено шиферну покрівлю та дерев'яне перекриття будинку на площі 49 м2. Збитки та причина пожежі встановлюються. Врятовано житловий будинок на суму 10 000 грн. В гасінні пожежі приймало участь 1 відділення ПДПЧ-40.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 лютого 2011, 12:11 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації