Вхід | Реєстрація

Дядько виховував хлопчика сокирою

Дядько виховував хлопчика сокирою
Для чотирнадцятирічного Сашка (імена змінені – авт.) з Опішні пустощі з закидування сусідського подвір’я снігом обернулися численними синьцями та ссаднами від сокири.
Наприкінці минулого тижня Сашко забави задля вирішив покидати сніжки на подвір’я сусіда. Проте 46-річний Андрій Миколайович, сусід хлопця, таких жартів не зрозумів та пригрозив дати йому прочухана, як тільки спіймає.
Вже наступного дня хлопчина зайшов до сусіда, легковажно забувши про погрози. Однак дядько Андрій ще не встиг охолонути й одразу «провчив» малого, вдаривши його двічі кулаком у вухо. Коли ж Сашко спробував захиститися, то ще більше розлютив чоловіка – останній схопив сокиру та обухом пройшовся хлопчині по ключиці.
Зрозумівши, що дядько Андрій геть не жартує, Сашко почав тікати. Сусід не відставав від малого і, коли той був вже біля хвіртки, черконув лезом сокири по спині. Врешті чоловік наздогнав хлопчину, коли останній перечепився через сніжний замет і впав. Насамкінець дядько Андрій вдарив Сашка лезом сокири по правій руці та наказав більше ніколи не заходити до його подвір’я.
Діставшись додому Сашко ані словом не прохопився батькам про «сусідську науку». Не зважаючи на біль, хотів тихенько прошмигнути до своєї кімнати, однак мати помітила розірваний одяг. Коли ж жінка роздягла сина, то жахнулася численних синьців та ссаден на його тілі. Тільки тоді Сашко розповів про денні пригоди.
Батьки одразу відвезли сина до лікарні та звернулися з заявою до міліції.
Андрій Миколайович пояснив міліціонерам, що таким чином хотів провчити сусідського хлопчика за пустощі. Наразі правоохоронці збирають необхідні документи для притягнення «вихователя» до кримінальної відповідальності за статтею 122 Кримінального кодексу України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Автор: Анна Одякова, ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 березня 2011, 14:50 | Зіньків | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації