Вхід | Реєстрація

«Ворскла» представила новачків

«Ворскла» представила новачків
Полтавська «Ворскла» продовжила добру традицію й напередодні старту другого кола влаштувала представлення новачків клубу.
Крім того, на питання представників мас-медіа були готові відповісти головний тренер Микола Павлов, президент клубу Олег Бабаєв і генеральний директор Дмитро Яворський. Першим слово взяв Олег Бабаєв. Він повідомив, що із цього року збільшаться фінансові вливання в клуб, які зменшилися протягом двох минулих років внаслідок кризи. Президент запевнив, що матеріально-технічна база клубу розвиватиметься й надалі. Зокрема, у планах побудова нового поля зі штучним покриттям. Щодо завдань, то Олег Бабаєв визнав, що любить говорити про них розпливчасто. «Завдання – найвищі!» - такою була відповідь Бабаєва. Олег Мейданович відзначив, що непогано було б повернутися до єврокубків і премія за підсумками сезону команді передбачена лише за місце в «зоні Європи». Йшлося також і про стан газону стадіону «Ворскла», який після останнього матчу між полтавцями й «Металістом» Мирон Маркевич назвав городом. Наразі газон у задовільному стані й співробітники клубу зроблять усе можливе, щоб до гри він був максимально підготовленим.
Далі слово взяв Микола Павлов, який висловив задоволення роботою, яку команда провела на зборах і коротко представив новачків клубу. Усі, як один, новобранці «Ворскли» стверджували, що вони потрапили до чудової команди й зроблять усе від них можливе, щоб закріпитися в стартовому складі. Хоча Микола Петрович відзначив, що поява в суботньому матчі в старті хоча б двох із них уже буде непоганим показником трансферної політики.
Завершилася зустріч традиційною фотосесію і запрошенням Олега Бабаєва до полтавського уболівальника прийти на стадіон і підтримати команду, яка зробить усе можливе, щоб порадувати свого глядача видовищною і результативною грою.

Автор: Олександр ПОЛТАВЕЦЬ, фото і відео Олега ДУБИНИ - www.olegda.pp.net.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 березня 2011, 14:54 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації