Вхід | Реєстрація

Майже детективна історя по-Глобинськи

Майже детективна історя по-Глобинськи
Майже детективна історія сталася днями на Полтавщині. Викрадення, переслідування та, як закінчення історії, хепіенд. Але все по порядку.
Для жителя села Пироги Глобинського району початок весни не був надто радісним. Прокинувшись 1 березня він не знайшов на власному подвір’ї свого скутера. На дорозі в цей час чергував патруль ДАІГлобинського РВ УМВС. Саме до цих міліціонерів звернувся потерпілий за допомогою.
Стурбований чоловік розповів про свою ситуацію та описав зовнішні особливості мототранспорту. Правоохоронці бачили схожий скутер, що проїздив повз них незадовго до приходу чоловіка. Тому не вагаючись патрульні вирішили наздогнати скутериста, щоб перевірити інформацію. Через декілька хвилин погоні підозрюваного було затримано.
Ним виявився 25-річний непрацюючий, раніше судимий хлопець. Документів на транспорт у нього не було. Та вирішальну роль тут зіграло те, що потерпілий впізнав власного скутера.
Для чоловіка, не зважаючи на ранкову неприємність, детективна історія закінчилась добре. Відносно ж молодика наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Автор: Ірина КОСТЕНКО, ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 березня 2011, 16:38 | Глобине | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації