Вхід | Реєстрація

Довгожитель Хорольщини дожив до 105 років

13 березня відзначив свою 105-у річницю житель Ялосовецької сільської ради Матвієнко Олександр Іванович. Привітати ювіляра завітали голова районної державної адміністрації Віталій Шевчуга, голова районної ветеранської організації Дмитро Кражан, сільський голова Валентина Шевель, голова ветеранської організації Ялосовецької сільської ради Пипко Пилипович.
Як повідомили в Хорольській РДА, голова райдержадміністрації Віталій Шевчуга вручив Олександру Івановичу квіти та вітальні адреси Президента України і голови облдержадміністрації.
Також він повідомив, що згідно з розпорядженням голови облдержадміністрації з обласного бюджету ювіляру виділили допомогу в розмірі 500 гривень, яку він зможе отримати поштовим переказом.
Сільський голова вручила Олександру Івановичу святковий пиріг.
Керівники району та сільської громади побажали ювіляру міцного здоров’я і сімейного затишку.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 березня 2011, 16:46 | Хорол | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації