Вхід | Реєстрація

Гурт «FORGOTTEN SYMPHONY» презентував солодку пісню

Гурт «FORGOTTEN SYMPHONY» презентував солодку пісню
Полтавський рок-гурт «FORGOTTEN SYMPHONY» (у перекладі з англійської звучить як «Забута симфонія») презентував нову пісню. «I SEE YOU» («Я тебе бачу») – так називається композиція. «Над синглом ми працювали понад 3 місяці, – повідомив вокаліст групи Олександр Звєрєв (нік Fa|Ra|Fa). – Це перша серйозна студійна робота. Нам допомагали професіонали з Донецька, Москви, Франції, а також друзі, батьки. Суть композиції полягає у тому, що людина – дуже стійке створіння, яке може перебороти всі складнощі в житті, досягти поставленої мети».
Кількість учасників презентації, яка відбулася в будинку культури Полтавського турбомеханічного заводу, була обмежена. Основні умови, за якими визначали «обраних», такі: любити солодке, творчість групи «FOR.SYM» (абревіатура – прим. авт.), мати з собою пензлик для малювання, акварельні фарби жовтого, червоного і синього кольору, свічку і, безумовно, позитивний настрій. На захід прийшло понад 50 полтавців різної вікової категорії: від 14 до 60 років.
Під час презентації гостям роздали конверти для СD-дисків з емблемою групи на титульній стороні. На зворотному боці учасникам заходу запропонували намалювати те, з чим у них асоціюється «FORGOTTEN SYMPHONY». Творчість «художників-аматорів» вражала своєю неповторністю: квіти, метелики, сонечка, назва групи у різних ракурсах. Така собі жива і нежива природа.
По тому фронтмен групи подарував усім присутнім СD-диски із записами декількох пісень напівновоствореної «FOR.SYM», які дуже гармонійно розмістилися в розмальованих конвертах.
Від недавнього часу цей вoysbаnd існує в новому складі. З колишньої «FORGOTTEN SYMPHONY» гітарист Євген Ножечкін (нік Scissorhands) та клавішник Валентин Латиш. Окрім них, учасниками теперішнього складу гурту є наймолодший з усіх хлопців барабанщик Микола Міхно та басист Олександр Довгий. Епатажний і харизматичний Олександр Звєрєв, про якого вже згадувалося, зайняв місце фронтмена. З його приходом кардинально змінилися музика, що стала для групи «наркотиком», і ставлення до неї, а також сам підхід до роботи. «Ми репетируємо по 6-8 годин на день, – говорить Олександр, – робимо все можливе, щоб досягти поставленої мети, адже рок – це не успіх і визнання, а шлях до нього».
Крім нового синглу, хлопці заспівали ще декілька пісень зі свого репертуару: «Hey», «Muse», «Ann». Як і було обіцяно, презентація виявилася дуже солодкою - всі гості до схочу змогли поласувати солодкою ватою.

Автор: www.regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 грудня 2009, 11:21 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації