Вхід | Реєстрація

Під Кременчуком водій збив насмерть пішохода і втік з місця події

Під Кременчуком водій збив насмерть пішохода і втік з місця події
25 квітня близько 21 години ночі, на 3 км автодороги «Кременчук-Соснівка», поблизу села Соснівки невстановленим автомобілем було смертельно травмовано 35-річного пішохода, мешканця міста Кременчук.
В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками відділення ДАІ Кременчуцького району вже наступного ранку, близько 6 години, на одній із польових доріг села Єрестівка Кременчуцького району, був виявлений покинутий водієм автомобіль «MAZDA- XEDOS-9».
Під час поверхневого огляду автомобіля було помітно, що він має механічні пошкодження. Крім того, на автівці були залишки крові та волосся.
Завдяки проведеним розшуковим заходам по встановленню водія знайденого автомобіля, інспекторами ДАІ невдовзі було встановлено його особу. Ним виявився 25-річний мешканець Котелевського району Полтавської області. На сьогодні водій затриманий та разом із автомобілем доставлені до Кременчуцького райвідділу міліції для з’ясування всіх обставин автопригоди.
На запитання міліціонерів, чому чоловік залишив пішохода помирати, а не надав медичної допомоги, водій відповів: «…на той момент знаходився в шоковому стані і тому з місця пригоди втік».
Наразі за порушення правил безпеки дорожнього руху, що потягли за собою смерть потерпілого порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України і загрожує чоловікові покаранням у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Автор: Наталія Варченко, начальник СЗГ УДАІ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 березня 2011, 17:22 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації