Вхід | Реєстрація

На подвір’ї мешканця села Терешки Полтавського району було виявлено 44 гранати «Ф-1»

На подвір’ї мешканця села Терешки Полтавського району було виявлено 44 гранати «Ф-1»
29-го березня групою піротехнічних робіт Управління МНС України в Полтавській області було знешкоджено 44 застарілих боєприпаси. Повідомлення про вибухонебезпечні предмети надійшло від жителя села Терешки Полтавського району, який виявив їх на власному подвір’ї під час земляних робіт. По прибуттю на місце події піротехніки встановили, що вибухонебезпечними предметами являється дві ручні гранати «Ф-1» часів Великої Вітчизняної війни радянського виробництва, при попередньому обстеженні місця знахідки додатково було знайдено ще дві гранати. Подальші роботи були перенесені на 29 березня. На місці залишилися чергувати працівники Полтавського районного відділу УМВС України в Полтавській області. На наступний день після детального обстеження прилеглої території було додатково знайдено ще 40 гранат. Всі вибухонебезпечні предмети було транспортовано на підривний майданчик та знищено.

Автор: Центр пропаганди УМНС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 березня 2011, 11:39 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації