Вхід | Реєстрація

На Полтавщині колишній зять зламав літній жінці обидві руки

На Полтавщині колишній зять зламав літній жінці обидві руки
До приймального відділення Кобеляцької центральної районної лікарні 26 березня о 18 годині 30 хвилин була доставлена 79-річна пенсіонерка, мешканка с. Світлогірське, Кобеляцького району Полтавської області. Жінка мала тілесні ушкодження у вигляді переломів кісток двох передпліч, забою грудної клітини та синців на обличчі. Тому лікарі одразу поінформували міліцію. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Кобеляцького райвідділу.
При спілкуванні з міліціонерами жінка повідомила, що дані тілесні ушкодження вона отримала від 28-річного зятя, який в ході сварки з нею, наносив їй удари кулаком та викручував руки.
Міліціонери швидко розшукали кривдника літньої жінки. При спілкуванні з правоохоронцями бешкетник пояснив, що того дня він вирішив помиритися з колишньою дружиною, з якою має спільну неповнолітню дитину та з якою напередодні посварився.
Вживши значну кількість горілки, чоловік пішов до бабусі, у якої проживала дружина. В цей час пенсіонерка вдома була одна. Побачивши зятя в стані сильного алкогольного сп’яніння жінка запропонувала йому піти додому. Але чоловіку така пропозиція не сподобалася, тому він вчинив опір старенькій, внаслідок чого зламав літній жінці обидві руки.
Наразі пояснити мотиви своєї поведінки хуліган не може. Працівники міліції затримали та доставили чоловіка до Кобеляцького райвідділу міліції для подальшого з’ясування обставин події.
Зараз жінка знаходиться на лікуванні в травматологічному відділенні Кобеляцької центральної районної лікарні.
По даному факту вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками ст. 122 Кримінального кодексу України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження). Триває дослідча перевірка, в ході якої правоохоронці остаточно з’ясують ступінь тяжкості та обставини нанесення тілесних ушкоджень потерпілій.

Автор: Віра Гомонюк, інспектор Кобеляцького РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації