Вхід | Реєстрація

На Полтавщині чоловік на підпитку до смерті забив жінку

На Полтавщині чоловік на підпитку до смерті забив жінку
Зловживання спиртними напоями часто призводить до того, що „друзі по пляшці” силою намагаються з’ясувати особисті стосунки. Такі з’ясовування нерідко закінчуються смертю для одних і кримінальною відповідністю для інших.
Днями, 30 березня, до Зіньківського РВ УМВС України в Полтавській області по телефону надійшло повідомлення від лікаря Велико-Павлівської амбулаторії сімейної медицини про те, що в будинку місцевого жителя раптово померла його співмешканка.
При перевірці даного факту працівниками міліції було з’ясовано, що з ранку цього дня 47-річний господар, який раніше уже мав проблеми із законом, разом зі своєю 27-річною співмешканкою, яка також полюбляла „зазирнути у чарчину”, спільно вживали спиртні напої. Близько 10 години господар вирішив провести „виховну роботу” із нею та став наносити їй удари руками по різних частинах тіла. Результатом його „виховання” став крововилив під оболонку головного мозку, що призвело до смерті „коханої”.
Правопорушника правоохоронці затримали і доставили до райвідділу, де він повністю визнав свою вину. Наразі затриманий говорить, що шкодує про скоєне.
Як повідомив начальник Зіньківського РВ УМВС України в Полтавській області, за даним фактом вже порушено кримінальну справу за ст. 115 ч.1 Кримінального кодексу України ( умисне вбивство). Триває досудове слідство, в ході якого слідчий ретельно вивчить обставини події та надасть адекватну юридичну оцінку діям підозрюваного. А міру покарання зловмисникові визначить суд.

Автор: Лілія Сліпуха, старший інспектор Зіньківського РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 квітня 2011, 10:50 | Зіньків | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації