Вхід | Реєстрація

Відмовившись від допомоги рятувальників жінка впала з дерева

Відмовившись від допомоги рятувальників жінка впала з дерева
2 квітня від жителів Полтави до оперативно-координаційного центру Управління МНС України в Полтавській області надійшло повідомлення про те, що по вул. Монастирська на дерево залізла молода жінка та самостійно не може з нього злізти.
Вона знаходилася на висоті близько 15 метрів від землі.
На місце події відразу виїхала  пожежно - рятувальна та інші служби міста. Аби допомогти жінці потрапити до землі, бійці МНС підняли автодрабину, але та відмовилася від допомоги. Перелазячи з гілку на гілку, дівчина вперто стояла на своєму, пред'являючи різні вимоги, а для страховки прив'язувала себе ремінцем від куртки до стовбура дерева.
Зі слів дівчини, МНС-ники дізналися, що Наталя - жителька Харкова, в Полтаві проживає тимчасово. Всіх запевняла, що  спуститься на землю лише після того, як побачить свою дитину, яка наразі знаходилася з батьком.  Після декількох годин вмовлянь, дівчина погодилася самостійно  злізти з дерева але попросила, щоб її ніхто не чіпав. Біля дерева чатували як бійці МНС так і медслужба. Наталя потихеньку спускалася вниз, але не втримавшись за гілку на  висоті п'яти метрів, зірвалася та впала додолу. Рятувальники швидко поклали постраждалу на носилки та передали до карети швидкої допомоги. Наразі жінка знаходиться в обласній клінічній лікарні в нейрохірургічному відділені Стан здоров'я - тяжкий. На місці події працювала оперативна група облуправління МНС, працівники міліції та медичної служби.

Автор: Центр пропаганди УМНС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 квітня 2011, 11:56 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації