Вхід | Реєстрація

Видаючи себе за онуку, юна шахрайка обікрала пенсіонерів на 6 тис. грн.

17-річна полтавка із малозабезпеченої родини вирішила отримати «легкий заробіток». Вона: прийшла до квартири стареньких пенсіонерів, назвала себе їх внучкою та за досить короткий час увійшла у довіру. Коли пенсіонери втратили пильність, затьмарені несподіваною зустріччю із близькою родичкою, «внучка», переконавшись, що її ніхто не бачить, зайшла до кімнати та викрала ювелірні вироби та зникла. Через кілька днів «юна шахрайка» знову прийшла до тієї ж квартири та, користуючись довірою стареньких, викрала їхні багаторічні заощадження.
Згодом, не зупиняючись на досягнутому, вона прийшла втретє. На цей раз здобутком «внучки» став мобільний телефон.
Про крадіжку майна правоохоронні органи повідомила донька пенсіонерів. Вона написала заяву до Ленінського райвідділу міліції міста Полтави. Довго шукати крадійку міліціонерам не довелося, адже дівчина давно веде антигромадський спосіб життя, у зв’язку з чим неодноразово потрапляла в поле зору міліціонерів.
Як пояснила затримана, на крадіжку спонукало бажання отримати гроші та повеселитися. Знаючи, що у квартирі мешкають літні люди, які практично не встають з ліжка через недуги, з’явилася думка назвати себе їхньою онучкою. Спробувала один раз розіграти пенсіонерів - вдалося, вирішила прийти ще.
Як повідомили у ГУ МВС у Полтавській області, загальна сума збитку, завдана неправомірними діями дівчини літнім людям, становить 6 тис. 370 грн. Їй пред’явили звинувачення за статтями 185 та 190 Кримінального кодексу України (крадіжка та шахрайство).


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 грудня 2009, 18:12 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації