Вхід | Реєстрація

В Лубнах молодь відзначила Всесвітній день здоров'я

В Лубнах молодь відзначила Всесвітній день здоров'я
"Про здоров'я дбати – горя не знати!" - під такою назвою відбулося свято, присвячене Всесвітньому дню здоров’я. Такий захід був організований Полтавською обласною молодіжною громадською організацію «Твій Світ» і відділом в справах сім’ї та молоді виконавчого комітету Лубенської міської ради. У дійстві взяло участь понад 200 учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста. Відзначення Всесвітнього дня здоров'я розпочалось з розважальної програми. Метою заходу стало підвищення уваги учнів до стану власного здоров'я, покращення якості життя, пропаганда здорового способу життя. В ході своєрідного марафону, ведучі висвітлювали проблеми шкідливих звичок (паління, вживання алкоголю, наркотиків), розповсюдження ВІЛ/СНІДу. Підсумок інформаційної частини найбільш вдало зробив Головний лікар Лубенського обласного наркологічного диспансеру Антон Смагін. Крім того, гостей свята вразили театралізованим виступом щодо теми здорового способу життя, який підготували учні спеціалізованої школи №6. Команда намагалась в жартівливій формі донести до глядачів шкідливість вживання алкоголю, наркотиків та тютюнопаління. Учні показали, що бути здоровим – модно, престижно. І серед основних показників здорового способу життя - це рухова активність, харчування, відсутність шкідливих звичок. Також був представлений і спортивний напрямок. Голова громадської організації «Лубенська асоціація пауерліфтингу» Сергій Корнієнко, наголосив на тому, що у наш час також модно і престижно регулярно займатися спортом. Йшлося на святі і про вибір професії, адже, вибираючи професію майбутнім випускникам в першу чергу необхідно врахувати стан свого здоров’я, протипоказання до навчання та професійної діяльності. Про навчання у вищому навчальному закладі розповілали студенти Пирятинської філії Європейського університету, які представили ще і творчі номери. «Ми хотіли, щоб такий захід став своєрідним святом для молоді завдяки наполегливій роботі представників навчальних закладів, державних служб і незалежних громадських організацій. Учні, які приділяють особливу увагу своєму здоров'ю, отримали вагоме підбадьорення і впевненість у правильності свого вибору», - зазначив голова молодіжної громадської організації «Твій Світ» Олександр Чепур. Завершальним етапом відзначення Всесвітнього дня здоров’я стало нагородження учасників дипломами за активну участь у реалізації проекту «Просвітницька програма «За здорове майбутнє», в рамках якого і відбулася ця подія.

Автор: Олександр Чепур


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 квітня 2011, 11:50 | Лубни | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації