Вхід | Реєстрація

«Торсіда» - чемпіон!

Фінішував відкритий чемпіонат Лубен з міні-футболу.
У запеклій боротьбі за чемпіонство у останньому турі зійшлися лідери змагань – лубенська «Торсіда» і «Миргород». Протягом всього вирішального поєдинку відчувалася перевага господарів, але її вони змогли втілити наприкінці зустрічі. Єдиний і переможний гол у матчі провів лубенець Володимир Величко. Цього разу гостям не вдалося здобути лубенський чемпіонський кубок. Кращими гравцями змагань визнані Володимир Величко і Марк Гришанович, яким перший заступник міського голови Григорій Величко вручив призи.
Склад переможців був таким: Четверіков, Величко, Савельєв, Дубницький, Литвин, Ковтун, Морозюк, Козаченко, Порощай, М’ясоїд. У розіграші Кубку Федерації перемогла команда «Газ-Газ», що представляє Лубенське ЛВУМГ. Газовики у головному фіналі перемогли з хокейним рахунком 5:4 «Лістех» (голи: Забара-2, Шевченко. Мирко, Савлук – Нечипоренко-2, Козаченко, Хоменко). Для любителів футболу міста наводимо підсумкову турнірну таблицю фінальної частини чемпіонату міста:
 
  І В Н П М О
1. «Торсіда» 5 4 0 1 87:20 15
2. «Миргород»  5 3 1 1 18:6 12
3. «Дюна» 5 2 1 2 28:12 10
4. «Сула» 5 2 1 2 26:13 8
5. «Ультрас» 5 1 3 1 23:13 7
6. «Ю.Р.» 5 0 0 5 16:74 2


Автор: Юрій КЛИМЧЕНКО, www.fcvorskla.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 квітня 2011, 14:35 | Лубни | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації