Вхід | Реєстрація

Податкова інформує

Податкова інформує
Маєте запитання — телефонуйте!
17,18 квітня 2011 року з 11.00 до 12.00 за телефоном 3–11–41 заступник начальника Кобеляцького відділення Кременчуцької ОДПІ Людмила Гусакова відповідає на запитання: нововведення Податкового кодексу, подання звітності в електронному вигляді», з питань діяльності відділення та протидії мінімізації доходів, податкового зобов’язання, адаптації податкового законодавства України до законодавства ЄС та проти мінімізації доходів, з питання порядку звернень громадян та проблемних питань в оподаткуванні прибутковості підприємств, оподаткування доходів фізичних осіб, питання умов надання соціальної пільги, отримання «зарплати в конвертах», декларування доходів громадян.

До відома суб’єктів господарювання: нова форма звітності 1 ДФ!
Наказом ДПА України від 24.12.2011 № 1020 затверджено форму Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма № 1 ДФ) та Порядок заповнення та подання податковими агентами Податкового розрахунку сум доходу. Форма 1 ДФ залишилась у табличному форматі. У таблиці до реквізиту «Працювало у штаті» додався реквізит «Працювало за цивільно-правовими договорами». Також додався реквізит, який передбачає відображення суми податкового боргу станом на 01.01.2011 р. за його наявності. У формі (графи 3 і 3 а, 4 і 4 а, 8 і 9 тощо) повністю змінився принцип заповнення ознак доходів та ознак ПСП. Ознаки доходів відтепер зазначатимуться тризначним кодом (101, 102 і т. д. до 178) і за новими переліками доходів. Ознаки ПСП залишилися двозначними та мають чотири нові підстави. Термін подання звітності до 10 травня 2011 року. Довідки по телефону: 3–14–97.

Нова версії програмного забезпечення формування та подання податкової звітності в електронному вигляді (версія 1.29.10)
Системи версії 1.29.10, при цьому всі персональні довідники та настройки користувача залишаються незмінними. Безкоштовне програмне забезпечення можна отримати в Кобеляцькому відділенні Кременчуцької ОДПІ за адресою: вул.Касьяна,2, к.1 та на сайті ДПА України за адресою: www.sta.gov.ua.

Кампанія декларування триває до 3 травня 2011 року

Кампанія декларування не має суттєвих відмінностей від попередніх років, оскільки громадяни будуть подавати декларацію про доходи за 2010 рік, в якому діяли норми Закону України «Про податок з доходів фізичних осіб». Однак, термін подання такої декларації тепер визначається відповідно до положень Податкового кодексу, тому декларацію про доходи (у тому числі на податковий кредит) слід подати до державної податкової інспекції за місцем проживання платника податку не пізніше 3 травня 2011 року.

Автор: Підрозділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 квітня 2011, 11:56 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації