Вхід | Реєстрація

Дмитро Хрістов: про комісію, роботу із виборцями і НЛО

Дмитро Хрістов: про комісію, роботу із виборцями і НЛО
І засідання провели, і програми профільні на сесіях затвердили. В одній комісії (з питань забезпечення законності та правопорядку) народним обранцям із різних політсил працюється конструктивно. Про те, що встигла зробити очолювана ним комісія, роботу із виборцями, резонансні справи і НЛО йшлося на прес-конференції депутата обласної ради Дмитра Хрістова.
За час роботи Полтавської обласної ради 6-ї каденції комісія з питань забезпечення законності та правопорядку, розповідає її очільник Дмитро Хрістов, встигла провести 5 засідань. Окремо говорили про резонансне вбивство 4 річної давнини, коли вбили 2-х дівчат у Кобеляцькому районі. Батьки загиблих звернулись до народних обранців із вимогою направити їх листа до Президента і Верховної Ради. Вони не погоджуються ні з вироком суду, ні самим розслідуванням по суті справи. Окрім цього, продовжує доповідач, розглянули 7 профільних програм, які вже затвердили на сесіях. Загалом на них виділять 20,5 млн гривень. Окремо як детутат, говорить Дмитро Хрістов, працює із виборцями. І їм, певен народний обранець, потрібні не тільки гроші на ті чи інші потреби.
Дмитро Хрістов, голова комісії з питань забезпечення законності та правопорядку Полтавської облради:
— Багато людей хочуть не якихось коштів, а поспілкуватись. Є питання, які можна вирішити не із матеріальної точки зору, а просто депутату підійти до відповідного керівника і поговорити про це.
І на десерт – відповіді на запитання інтернет-користувачів. В тому числі – про НЛО, яке нещодавно бачив Дмитро Хрістов.
Дмитро Хрістов, голова комісії з питань забезпечення законності та правопорядку Полтавської облради:
— Ми з дружиною піднімались на 6-й поверх, це десь о 21.00 - 22.00 годині було, зателефонували доньці. І потім до тих 2-х об'єктів додались ще. На вигляд вони, як запалені вогники.
Потому 10 нерозпізнаних об'єктів вишикуватись і різні геометричні фігури пролетіли над Полтавою. Те, що здивувало Дмитра Хрістова, – побаченим, каже, не зацікавились полтавські уфологи, хоча, за його словами, НЛО того дня бачили й інші полтавці.

Автор: Крістіна Криженко, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 квітня 2011, 16:48 | Полтава | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації