Вхід | Реєстрація

Паростки сакур для журналістів

Паростки сакур для журналістів
«Хто володіє інформацією - той володіє світом» - таке твердження особливо актуальне для роботи лісової галузі. Завдяки засобам масової інформації формується імідж самої професії лісівника. Для цього тісно налагоджена співпраця з провідним журналістським колом Полтавщини. У рамках Акції “Майбутнє лісу у твоїх руках” щорічно організовуються прес-тури для представників ЗМІ. Цього року Полтавське обласне управління лісового та мисливського господарства вирішило на знак тісної взаємодії не лише показати роботу лісівників під час створення нових лісових насаджень, а надало можливість усім бажаючим журналістам поринути у вир їх практичної роботи. 14 квітня на території Лубеньського лісотехнічного коледжу було закладено “Алею Дружби” журналістам з десяти паростків молоденьких сакур. Відтепер цвіт сакур – символ дружби та співпраці журналістів та лісівників Полтавщини.

Автор: Лілія Гнатенко, прес-секретар Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 квітня 2011, 09:49 | Лубни |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації