Вхід | Реєстрація

«А це не перший лох, якого я надурила»

«А це не перший лох, якого я надурила»
Сюжет історії, яку розповім, старий, як світ. Але щоразу в подібні життєві колізії потрапляють усе нові й нові жертви, незалежно від статі.
Цього разу в уміло закинуті сіті кохання потрапив 50-річний удівець. Понад рік чоловік не міг прийти до тями після втрати найдорожчої людини, яка була його надійним дороговказом у житті, бо сам мав досить поступливий характер.
Вони з дружиною давно намагалися продати свій великий двоповерховий будинок у місті, але покупець усе не траплявся. А потім стало не до того, бо жінка захворіла й раптово померла. Віктор залишився один на один із бідою.
Та насущні проблеми давали про себе знати: будинок потребував утримання, а город біля нього – жіночих рук. Тож і виставив дім знову на продаж.
А невдовзі познайомився з розлученою жінкою з двома дітьми, яка заходилася активно відігрівати його душу, особливо спиртними напоями. Згодом Наталка перебралася до Віктора. А щоб не відчувати себе коханкою, як вона говорила, легко підбила вдівця зареєструвати з нею шлюб. Швидко, як у казці, знайшлися й покупці на дім. Продавши великий, новоспечені молодята купили собі менший.
Аналізуючи зараз ситуацію, в якій опинився, Віктор до цього часу не розуміє, як так сталося, що він дав себе ошукати. Не порадився ні з рідними, ні з єдиною донькою, яка мешкала з родиною в іншому місті й не мала власного житла. Як зуміла спритна жінка обкрутити його так, що він згодився оформити на неї половину купленого будинку? Тепер пригадує, що вона частенько пригощала його алкогольними напоями, а може, й не тільки, бо жив, мов у напівсні.
А коли нерухомість була оформлена, як слід, а кращі меблі та кухонне начиння перекочувало з Вікторового двоповерхового дому до Наталчиної міської квартири, бо не поміщалося в придбаному будинку, жінка розкрила свою справжню суть і яку мету переслідувала своїм заміжжям.
Щоб мати причину для розлучення з Віктором, який уже став їй непотрібним, вона в тепер уже їхньому домі зрадила йому зі своїм знайомим, якого навмисне запросила мовби щось полагодити на кухні. Розрахунок був простий: яким би «лопухом» не був Віктор, та носити роги на голові не захоче. 
І свого добилася. Зчинилася сварка, після якої Наталка подала на розлучення. Її коротке заміжжя тривало 5 місяців, але Вікторові цей необдуманий крок та бажання відігріти душу біля іншої жінки після смерті коханої дружини коштувало дуже дорого. Від пережитого стресу, коли він опам’ятався й зрозумів, що накоїв, у нього стався інсульт, а згодом причепилася ще одна підступна хвороба – цукровий діабет. Так чоловік ще працездатного віку перетворився на інваліда.
Але над ним висить ще й матеріальне покарання за довірливість. Наталка не збирається відмовлятися від своєї частини будинку. Вона змушує Віктора продати дім і розділити гроші пополам, а це приблизно 20 тисяч доларів.
Коли сусідка зауважила їй, що так робити не можна, треба пам’ятати про Бога, то у відповідь почула: «А це не перший «лох», якого я надурила».
Тож стережіться, чоловіки, шлюбна аферистка свій промисел не завершила, а підшукує нову жертву. Прикро, але кримінальний кодекс України їй дозволяє це робити, а моральних такі люди не дотримуються.

Автор: www.sp.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 квітня 2011, 14:14 | Полтавщина |
1. Водій / 19 квітня 2011, 22:09
А мені його не жалко. Отримав по заслугам.

p.s. Дитини його жалко. Хіба діти винуваті...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації