Вхід | Реєстрація

В Лубнах відкрили медіа курси для молодих журналістів

Полтавська обласна молодіжна громадська організація «Твій Світ» розпочинає навчання на медіа курсах для юних журналістів. Курси передбачені для початківців, які в майбутньому планують пов’язати своє життя з журналістикою. Урочисте відкриття школи відбулося 21-го квітня в Районній бібліотекі ім. В.Малика в Лубнах. Учні старших класів та студенти, які пройшли попередній конкурсний відбір, візьмуть участь у навчанні. Вони співпрацюватимуть з місцевими виданнями, створюватимуть блоги, зустрічатимуться з досвідченими журналістами Полтавщини. «Учасники програми дізнаються, як працювати з медіа та журналістами, писати тексти і коментарі ,прес-релізи для друкованих та інтернет-видань, радіо і телебачення. Цьому вони навчаться на тренінгах з PR - менеджменту. Це те, чим я займаюсь в організації і хочу передати досвід.» –говорить керівник відділу зв’язків з громадськістю молодіжної організації «Твій Світ» Олександр Чепур. Курс складається із лекцій та практичних занять, упродовж яких слухачі отримають теоретичні знання та напрацюють навички зі сфери базових понять журналістики. Окремі практичні заняття проходитимуть у формі майстер-класів, які проведуть фахівці з журналістики. Також в ході церемонії відкриття медіа курсів були відзначені переможці журналістського конкурсу на краще висвітлення молодіжної проблематики у засобах масової інформації. Він відбувся з ініціативи Полтавської молодіжної громадської організації «Твій Світ». Переможцям у номінаціях були вручені дипломи та цінні подарунки. У номінації «Кращий матеріал з висвітлення тематики переваг здорового способу життя в молодіжному середовищі» нагороду отримав колектив районної телевізійної студії «Гребінка» за фільм « Шлях до життя». У номінації «Краща публікація із висвітлення тематики організації змістовного дозвілля для молоді, впровадження навчальних програм, підтримки молодіжних ініціатив на рівні місцевих громад» - юнкори Обласного видання «Валеологія плюс» м. Миргород. Нагороди вручали головний редактор Обласного інформаційно – рекламного видання «Вісник» Людмила Бірюкова, представники відділу в справах сім’ї та молоді Лубенського міськвиконкому та громадської організації «Твій Світ». Також в програмі заходу звучали вітальні слова засновників курсу, відбулась презентація медіа курсу для учасників – початківців, були вручені посвідчення слухачів школи. Нагадаємо, що відкриття медіа курсів для молодих журналістів є останньою віхою проекту «Будуємо майбутнє разом», який підтримується Фондом сприяння демократії Посольства США в Україні.

Автор: Олександр Чепур


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 квітня 2011, 12:25 | Лубни | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації