Вхід | Реєстрація

Світовий банк вирішить, хто зробить трасу від Борисполя до Лубен

Світовий банк вирішить, хто зробить трасу від Борисполя до Лубен
Одразу три компанії виявили зацікавленість у реконструкції ділянки Бориспіль – Лубни автотраси «Київ - Харків - Довжанський».
Як повідомив голова державної служби автомобільних доріг «Укравтодор» Вадим Гуржос, дві з трьох компаній – українські, однак він не уточнив їх назв. Гуржос додав, що остаточне рішення щодо переможця тендера прийматиме Світовий банк. Раніше «Укравтодор» мав намір залучити кредит Світового банку на 600 млн. доларів для реконструкції ділянки дороги «Київ - Харків - Довжанський» від Лубен до Полтави.
«Укравтодор» має намір завершити реконструкцію ділянки автодороги «Київ - Харків - Довжанський» довжиною близько 120 км від Борисполя до Лубен до 2012 року. На цю реконструкцію передбачено 298,5 млн. доларів. До речі, 21 квітня Світовий банк уже виділив «Укравтодор» кредит на 400 млн. доларів у рамках проекту «Поліпшення автомобільних доріг і безпеки руху».

Автор: Максим ДНІПРОВИЙ, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 грудня 2009, 15:52 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації