Вхід | Реєстрація

Розсміши коміка: Полтавцю розвеселити Зеленського та Галустяна завадила Сердючка

Розсміши коміка: Полтавцю розвеселити Зеленського та Галустяна завадила Сердючка
Кавеенщик із Полтави Валентин Сурмиленко разом із другом побував на шоу «Розсміши коміка».Досягти мети, яка й полягає в назві телепередачі, йому не вдалось. Але жартувати молодий чоловік не перестане, незважаючи на те, що Володимир Зеленський не побачив у полтавцеві хисту смішити людей. Про відчуття та підготовку за лаштунками і саму передачу за участю полтавців, якої ще не було в ефірі, Валентин розповів «Колу».
Валентину 25 років. Полтавці знають його за голосом і псевдонімом Валентин Матвєєв, працював молодий чоловік на FM-радіо «Ваша хвиля». А ще Валентин має досвід роботи ведучим у нічних клубах. Нині він працює системним адміністратором.
Відважитись розсмішити коміка в ефірі на телебаченні полтавцю захотілось недарма, адже він кавеенщик із 9-річним стажем.
– Спочатку я був у складі команди КВН «Как дела» Кременчуцького політехнічного коледжу, – говорить Валентин. – «Как дела» була лауреатом фестивалю «Жемчужина у моря» (проводився в Одесі). А ще я один із організаторів кременчуцької ліги КВН.
Нині Валентин грає в складі команди КВН «Poltava.com».
Смішити Михайла Галустяна та Володимира Зеленського вирушив із Полтави не сам
– Із обласного центру нас було вісім осіб, із яких два дуети, – ділиться Валентин. – Я виступав в парі з Олександром Войналовичем.
Те, що полтавці вважали смішним, «не прокачало».
Аби потрапити на зйомки програми, полтавці проходили відбір. Валентин, до речі, був першим учасником із Полтави. На кастингу дует показав пару номерів, які записали на відео.
Відбір проводили ще в лютому, а потім молоді люди чекали дзвінка, чи готуватись їм далі смішити коміків, чи забути цю затію.
«На кастингу складалось враження, що 80% тих, хто приїхав смішити коміків – психічно хворі люди».
Нарешті Валентина та його товариша запросили на зйомки.
– Перш ніж ми потрапили на знімальний майданчик, дуже перенервували, адже чекали більше трьох годин, – каже полтавець. Усе дійство відбувалось на кіностудії імені Довженка.
Перш ніж дует, у якому виступав Валентин, розпочав смішити коміків, Володимир Зеленський приголомшив полтавців неочікуваними запитаннями.
– Якщо ви з Полтави, то як ставитесь до Сердючки? – спитав комік, якого мали на меті розсмішити полтавці.
Друге запитання було менш прив’язаним до Полтави:
– А як вам «Океан Ельзи»?
Хлопці розгубились, не знайшли, що відповісти, викручувались, як могли. Ці запитання буквально вибили кавеенщиків із колії і «змазали» весь виступ, припускає Валентин.
– Сердючка – тема табу в КВН, а музику «Океану Ельзи» я люблю, тож не знав, що й казати спонтанно, – згадує Валентин.
Розсмішити хоча б одного з коміків за хвилину Валентину та Олександру не вдалося.Володимир Зеленський порадив хлопцям кинути жартувати – поміняти професію.
Причину своєї невдачі Валентин вбачає у надто великому хвилюванні та в запитанні про Вєрку Сердючку, що ввело в «ступор» полтавських учасників КВН. А ще в передостанній день хлопці дещо змінили програму, може й тому не склалось.
Порада від Зеленського вплинула на полтавця хвилин на 15. Валентин вірить, якщо в залі людям смішно від придуманих і озвучених ним жартів, то займається КВН він недарма.

Валентин і надалі намагатиметься стати учасником комедійного шоу, але вже іншого, і здобути в ньому визнання.

Нині Валентин дивиться всі ефіри «Розсміши коміка». Часом не розуміє, як і що саме могло викликати усмішку в коміків, якщо учасник шоу читає текст із книжки.
– Бачу, що часто спрацьовує ефект неочікуваності, – констатує полтавець.
Окрім КВН, яке є частиною життя полтавця, Валентин любить хороші фільми різних жанрів.
– Друзі завжди питають поради, що подивитись, – каже чоловік. – Якщо за 15 хвилин фільм не зачепив, витрачати час на нього не буду.
Займається бігом і удосконалює фігуру на тренажерах.
– Я не красень, а от жартувати вмію, – переконаний молодий чоловік.
А ще Валентин Сурмиленко любить соціально-психологічну гру «Мафія», за якою часто проводить час із друзями.
– Та нині багато часу приділяю дівчині, тому вільного часу зовсім мало, – поділився магістр обліку й аудиту, і зізнався, що жодного дня не працював за фахом.
До речі, за зйомки в масовці (у якості глядачів) студентам платять по 50 гривень, розповіли любителі таким чином заробити.
До речі, на шоу найбільше можна виграти 50 тисяч гривень.
А двоє чоловіків з Хорола змогли розсмішити коміків на 10 тисяч гривень.

Автор: Ніна КОРОЛЬ, www.kolo.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 травня 2011, 17:32 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації