Вхід | Реєстрація

А талантів у нас – цілий Кременчук!

А талантів у нас – цілий Кременчук!
14 травня у Міському палаці культури відбувся відбірковий конкурс шоу «Україна має талант». Через велику кількість учасників-вокалістів його по праву можна назвати співочим.
Мабуть, кременчуцький кастинг вийшов би дещо нудним від численних співів, якби не оригінальні номери інших жанрів та… ті, хто невідомо для чого вийшов на сцену і не хотів з неї сходити. Щоб привернути увагу журі, кременчужани вдягали пишні сукні, вигадували собі сценічні імена, додавали до образу рожеві парасольки тощо. Та, попри це, особливий фурор у публіки викликали, дійсно, талановиті та смішні виконавці. Такі номери судді не зупиняли. Наприклад, коли пан Микола зі стальзаводу співав пісню Стаса Михайлова «Для тебя», виходило це в нього якось жалісно, але душевно.
Класними були й степіст, хіп-хопер, циркові виступи у темряві з магічними фосфорними обручами. Приємно було бачити на сцені знайомі обличчя талановитих дітей. Не менш приєм­но  – відкривати нові таланти. Зокрема припала до душі повіт­ряна гімнастика, силова акробатика Антона Калініна та Катерини Трикоз.
Перегляд номерів кременчуцьких талантів тривав цілий день, загалом – 113 виступів.
Канал «СТБ» делегував своїх представників до різних міст України. Виступи охочих записують на відео, а потім у Києві обирають таланти для шоу.

Перемогла гнучкість!
Перемогу у кременчуцькому кастингу та грошову винагороду в розмірі 3 тис. грн отримала вихованка циркової студії «Мрія» при ПК «Нафтохімік», учениця колегіуму № 25 Руслана Крутась.
Другою за шкалою талановитості стала студентка КУЕIТУ Оксана Віяс з піснею Лари Фабіан «Je suis malade». Дівчина виграла «Уїк-енд в Києві» та квитки на прямий ефір проекту.
I, нарешті, справжньою знахідкою для журі став учень ЗОШ № 18 Назар Питулько, який грав на губній гармошці. Він також отримав 2 квитки на прямий ефір шоу.
— Ми намагались обрати неординарних людей саме для цього проекту, – розповідає креативний продюсер шоу «Україна має талант» Костянтин Томільченко. – Якщо співаки або танцюристи можуть реалізувати свої здібності в безлічі інших проектів, то номери оригінальних жанрів такої можливості не мають.

Автор: Яна АПРЕЛЄВА, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації