Вхід | Реєстрація

У Полтаві пройшов парад наречених – 2011

У Полтаві пройшов парад наречених – 2011
У ньому брали участь дівчата, які мають весільні сукні. Для «наречених» організатори влаштували різноманітні конкурси та призи від спонсорів: поїздку у лімузині, сертифікат на 300 грн та ін.
Акцію проводять вже другий рік. Цьогоріч у заході взяли участь майже 200 дівчат, що є рекордом не тільки Полтави, а й України.
Учасниця «Маршу наречених - 2011» Валерія Дашко розповіла, що дізналася про марш, натрапивши на рекламу одного із полтавських Інтернет-сайтів. І її це зацікавило.
- Я захопилася цією ідеєю. Поділилася із нею зі своїми подругами. Вони мене підтримали і теж погодились на участь у «Марші наречених», - каже Валерія Дашко. - Було дуже цікаво. Хоч я і не отримала призів, але ж стільки лишилося колосальних емоцій.
Подруга Валерії, Юлія Дранченко здобула перемогу у конкурсі за на найвищі підбори і отримала поїздку в лімузині.
Валерія поділилась, що весільну сукню взяла на тимчасове користування у своєї уже заміжньої подружки. Але через дощ її забруднила.
- Усе нічого, але ж цей дощ. Я добряче забруднила чужу весільну сукню, - зітхає. - Хоч всі ми і ховались від дощу під театром Гоголя, а потім швидко вскочили у таксі,  бігом попрямували до домівок. Та це не допомогло. Змокли вщент. Тож довелось мені відразу і зайнятись пранням.
Дівчина запевнила, що попри несприятливі погодні умови вона отримала масу задоволення та спогадів.
Фотки
з параду

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 травня 2011, 12:19 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації