Вхід | Реєстрація

З 18-річчям створення Збройних сил України вітали полтавських військових

Останні відвідали усі військові частини, які дислокуються на території міста. А розпочали з міського військкомату.
Українська армія стає повнолітньою. 18 років тому в Україні з’явилися Збройні сили. З нагоди професійного свята військових усіх розташованих в місті частин вітали представники міської влади.
Вітали службовців та працівників міського військового комісаріату заступник міського голови Володимир Корчака, представники Київського райвиконкому та районної державної адміністрації. Країна, яка не хоче годувати свою армію, в решті решт годуватиме чужу - усі присутні погодилися, що, не дивлячись на складне фінансове становище у країні, армія має бути одним з пріоритетних напрямків державної уваги. Але навіть не дивлячись на недостатнє фінансове забезпечення Збройних сил, полтавські військові свої обов’язки виконують з честю, наголосив Володимир Корчака. Він передав присутнім вітання від міського голови та депутатського корпусу міської ради.
Володимир Корчака, заступник міського голови:
- Всім відомо, що лише боєздатна армія може захистити незалежність та суверенітет країни. Тому я бажаю вам та вашим сім’ям добра, щастя, здоров’я і наснаги, аби надалі виконувати з честю святий обов’язок захисту нашої Вітчизни.
Володимир Корчака вручив від міської влади подарунок міському військкомату - сучасний принтер. А потім - нагрудні відзнаки та грамоти від територіальної громади міста найбільш сумлінним службовцям. Самі ж винуватці свята говорять, що співпраця між ними та міською владою - досить тривала та плідна.
Сергій Климко, міський військовий комісар м.Полтави:
- Завдяки допомозі міської влади ми проводимо ремонти, в цьому році на медичне обладнання та організацію медичного огляду під час призовів нам виділили 18 тисяч гривень.
Телевізійна студія «Місто» теж вітає військовослужбовців та ветеранів з днем Збройних сил України!

Автор: Максим Яров, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 грудня 2009, 10:31 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації