Вхід | Реєстрація

У Полтаві на автобус упав стовп

У Полтаві на автобус упав стовп
Близько 10:00 у місті Полтава по вулиці Фрунзе на зупинці громадського транспорту «Фурманова» на стоячий автобус «Богдан» упав тролейбусний стовп. На цей час у салоні автобусу перебувало 11 чоловік, в тому числі чотирьохрічна дитина.
Ми стояли на зупинці. В цей час нас об’їхав тролейбус і майже відразу ми почули удар по даху автобуса, - розказує водій автобусу Володимир, - Усі звісно злякалися. Ми зразу зателефонували за номером «101» та викликали рятувальників.  Двері відчиняти я не став бо боявся за пасажирів.
Стовп впав на дах біля водія, але завдяки міцній автобусній рамі дах витримав цей удар і водій не постраждав. До місця події терміново виїхав черговий караул ПДПЧ-1 міста Полтава. Бійці МНС розблокували двері та провели евакуацію пасажирів. На місце події були направлені всі оперативні служби міста для швидкої ліквідації надзвичайної події. На місці працювала опер група Управління МНС України в Полтавській області.

Автор: Центр пропаганди УМНС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації