Вхід | Реєстрація

«Пишіть листи і надсилайте вчасно…»

«Пишіть листи і надсилайте вчасно…»
У Кобеляцькому відділенні поштового зв’язку пройшло традиційне свято — День передплатника, котре вилилось у справжнє свято шанувальників преси.
Тамтешні поштовики заздалегідь інформували земляків про цей захід, тому з самого ранку чимало кобелячан уже гортали передплатні каталоги, газети та журнали. За словами виконуючої обов’язків начальника цеху обслуговування споживачів № 6 Любові Голтвянської, жителі району проявляють зацікавленість до місцевих газет. Адже рівень передплати періодичної преси значно піднявся.
Любов Григорівна відзначила кращих листонош району. А їх виявилося чимало. Також поділилась проблемами, з якими стикаються працівники пошти. Серед основних — збої доставки періодичних видань та незадовільний стан поштових скриньок. Періодика часто зникає, і в цьому винять листонош. Вирішенням цієї проблеми є виділення з місцевого бюджету цільових коштів на ремонт поштових скриньок. Незважаючи на ту кількість проблем, які не так давно звалились на працівників пошти, вони налаштовані оптимістично. «Ми живемо в час новітніх технологій, — каже Любов Григорівна, — сьогодні значно зручніше користуватись інтернетом чи спілкуватись по телефону. Проте, не слід забувати, що механізація позбавлена душі, а сухий текст не передає почуттів, на які заслуговує наш читач».
Свій виступ Любов Григорівна завершила віршем Ліни Костенко:
«Пишіть листи і надсилайте вчасно,
Коли їх ждуть далекі адресати,
Коли є час, коли немає часу,
І коли навіть ні про що писати...»

Учасники художньої самодіяльності школи № 2 підготували для гостей і господарів свята невелику концертну програму. І вже ближче до закінчення багато випадкових перехожих зібралося в залі. Адже музика, яку було чути з пошти, викликала у них неабиякий інтерес.

Автор: Дарія СТАРОСТІНА, (096)552–07–31


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 травня 2011, 16:11 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації