Вхід | Реєстрація

Побачити усі фарби життя…

У Полтаві спеціально для дітей з особливими потребами функціонують кілька навчальних та виховних закладів. У тому числі 2 школи, 1 дитячий садочок, дошкільні заклади зі спеціальними групами. Для них постійно закуповується необхідне лікувальне обладнання, здійснюються ремонти, виконані роботи з утеплення приміщень. Цього разу такі потрібні дітям подарунки особисто привіз міський голова Андрій Матковський у ясла-садочок комбінованого типу №77 «Джерельце», що спеціалізується на вихованні малечі зі зниженим зору.
Це амбліоскепл лазерний АЛ-01 (3,9 тис.грн.) для лікування амбліопії, комп'ютерні програми для діагностики та розвитку бінокулярних функцій (1,5 тис.грн), офтальмологічна дитяча оправа ОА-2 (600 грн.) для підбору корегуючих окулярів.
Важливо, що міська влада опікується «Джерельцем» і поза святами. За кошти міського бюджету установлено нову економічну освітлювальну систему, відремонтовано дитячі майданчики, полагоджене асфальтне покриття та обмотку будівлі, замінено систему водопостачання та каналізації.
Традиційно у рамках програми «Добрі справи», ініційованою міським головою А.Матковським, у 2008-2009 роках підприємцями, спонсорами і меценатами для дошкільного закладу придбано різноманітне обладнання для лікування зору, дитячі меблі для ясельної групи, комп'ютер для офтальмологічного кабінету та лікувальні програми, замінено всі вікна на металопластикові для збереження тепла.

Автор: www.meria.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 грудня 2009, 14:38 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації