Вхід | Реєстрація

У Зінькові пройшла колона випускників

У Зінькові пройшла колона випускників
28 травня з усіх шкіл міста, в кожній з яких пройшов свій власний «Останній дзвоник», випускники колоною пройшли по вулиці Леніна до будівлі Районної Адміністрації, де і проходила загальноміська лінійка на їх честь.
Проведення урочистого загальноміського «Останнього  дзвоника» стало вже для міста доброю традицією.  Родзинку святу   надавало те, що  випускниці прийшли на  свято в красивих вечірніх сукнях, юнаки - у гарних  костюмах.
На обличчях випускників - усмішки, а яскраво світить  сонце тільки додавало гарного настрою. Здавалося,  школярі      на деякий час забули про майбутні іспити.
Площа була заповнена. Героїв урочистості прийшли привітати голова райдержадміністрації Андрій Чуясов та   заступник голови    районної ради Сергій Нерозя.
На міському останньому дзвонику були присутні педагоги  міста, батьки, і просто ті,  хто хотів у цю хвилину опинитися поряд з випускниками.
— Сьогодні у всіх школах міста пролунав останній дзвоник для випускників, - з добрим напутнім словом до випускників звернувся голова райдержадміністрації Андрій Чуясов - Попереду вас чекає цікаве доросле життя з усіма її труднощами і радощами. Бажаю, щоб ви правильно вибрали свою подальшу професію, йшли по життю впевнено, сміливо, не боялися труднощів, і щоб виправдали надії своїх вчителів і батьків. Зі святом! В добрий путь і удачі!
Голова райдержадміністрації також висловив слова подяки всьому педагогічному колективу міста, батькам. Подякував і вручив почесні грамоти  випускникам.
Центральною подією свята став шкільний вальс.
Ось і настав останній дзвінок для 77 випускників. Попереду їх чекають серйозні випробування - іспити і нове самостійне життя. Це життя сповнене  новими емоціями, відкриттями, здивуваннями  і  інтригуючими надіями.
У доросле життя випускники вступають по-різному, кожен у силу своїх амбіцій, прагнень, схильностей. Більшість  випускників збираються вступати до вищих навчальних закладів, державних та комерційних. Причому майбутні  спеціальності вибирають самі різні: від престижних технічних до поширених юридичних і фінансових. Нехай ними  керують їх власні устремління. Життя наставить їх на істинний шлях, а всі перші уроки вже залишилися позаду - там,  в безхмарним країні дитинства, яка подзвонила їм на прощання шкільним «Останнім дзвінком».
Доброго вам шляху, випускники! Удачі вам! Ні пуху, ні пера!

Автор: www.zinkiv.org.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 травня 2011, 17:30 | Зіньків | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації