Вхід | Реєстрація

Дендропарк подарував юним художникам натхнення

Дендропарк подарував юним художникам натхнення
Майстер-клас учням Полтавської дитячої художньої школи дали у дендропарку відомі митці, члени обласної організації Національної спілки художників України Віктор Трохимець-Мілютін, Ігор та Ганна Велички, Віктор Старіков, Марина Рожнятовська, Володимир Бенфіалов. Саме таке творче продовження отримала акція «Облаштовуємо дендропарк разом», яку тривалий час із успіхом проводять міська організація Партії регіонів та мерія Полтави. Як зазначає секретар міської ради Оксана Деркач, завдяки проведенню майстер-класу до проблем унікальної природної пам'ятки привернуто увагу громадськості. Дендропарк – чудове місце для відпочинку, для родинних пікніків, але без застосування відкритого вогню.
З самого ранку тридцять юних художників під опікою старших колег узялися за пензлі, прагнучи відобразити красу навколишнього світу в своїх роботах. Оцінювало їх журі на чолі з міським головою Олександром Мамаєм. Діти отримали нагороди та подарунки від ГО «Наш дім – Полтава», міської організації Партії регіонів, магазину «Коректор». Тепер у планах ініціаторів – провести аукціон робіт.

Автор: Полтавська міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 травня 2011, 18:32 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації