Вхід | Реєстрація

На Полтавщині чоловік вбив товариша за колишні образи

На Полтавщині чоловік вбив товариша за колишні образи
В п’ятницю, 27 травня, близько 20 години 30 хвилин до чергової частини Глобинського райвідділу міліції по телефону надійшло повідомлення  про те, що в селі Павлівка Глобинського району невідома особа спричинила тілесні ушкодження  30-річному місцевому мешканцю. 
При виїзді на місце пригоди працівники міліції виявили труп чоловіка з ножовими пораненнями.
В ході проведення оперативно-розшукових заходів міліція встановила, що під час чергового застілля між двома знайомими  Юрієм та Сергієм виникла сварка. Чоловіки, випивши зайвого, згадали минулорічні образи.
Сергій настільки розгнівався на свого товариша, що під час словесної перепалки він вхопив у рук ножа і наніс ним два ножових поранення Юрію в область грудної клітки. Від нанесених ударів Юрій  помер на місці. 
Наразі Сергій затриманий. При розмові із правоохоронцями чоловік в усьому винить оковиту, мовляв, після надмірно випитого не міг контролювати свої дії.
Вирішується питання про порушення  кримінальної справи за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України - вбивство, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Автор: Марина Грицаєнко, інспектор Глобинського РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 травня 2011, 12:11 | Глобине | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації