Вхід | Реєстрація

Трофі-рейд під Полтавою здивував селян та налякав жаб

Трофі-рейд під Полтавою здивував селян та налякав жаб
Вчора у Полтавському районі, між селами Буланово та Тростянець, члени ГО «Полтавський автоклуб» проклали маршрут для проведення трофі-рейду. За словами директора автоклубу Ігора Перчика, участь у прокладанні маршруту взяли дев’ять автомобілів: три УАЗи, Тoyota Land Cruiser Рrado, Mitsubishi L200, автомобіль на пневмоколесах, Asia та Arctic Cat.
Зі слів Ігора Перчика, поява автомобілів на болотах неабияк здивувала місцевих мешканців, адже ця місцина вважається непрохідною для будь-якого авто. А під час самого прокладання маршруту багатьом на капоти автомобілів стрибали налякані жаби.
Досить часто машини зупинялися, адже подолати метрову глибину окремих ділянок їм було не під силу. Тоді на виручку приходили інші учасники. Так, по пояс у болоті, але з усмішками на обличчях проклали до 10 кілометрів нового маршруту. На річницю Полтавської битви його відкриють автомобілісти з Кременчука, Харкова, Луганська та Дніпропетровська. Вони змагатимуться на найшвидше проходження цього важкого маршруту.

Автор: www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 травня 2011, 13:56 | Полтава | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації