Вхід | Реєстрація

Хет-трик Подробахи - впевнена перемога "Динамо"

Ворскла-Газовик - Динамо - 0:4
Лапенко 55, Подробаха 72, 77, 88
Динамо: Сипляк, Сак, Ягодовський (Федоров 87), Перерва, Колесніченко, Жарий (Бодня 29), Ребенок (Маленков 66), Гринь (Малиш 80), Семененко, Подробаха, Шевченко (Лапенко 46, Храпач, 76).
Після першого тайму в Опішні рахунок так і не було відкрито, хоча кілька моментів для того, щоб відзначитися гості мали. Гра йшла важка, як-то кажуть, до гола. І його забив юний Лапенко, який вийшов на заміну одразу по перерві. Взагалі заміни посилили гру динамівців, а господарі сподівалися цього дня на контрвипади. Проте після того, як Подробаха після передачі все того ж Лапенка, забий другий гол, господарі поля зупинилися, дозволивши Анатолію оформити хет-трик. А Лапенко гру так і не дограв - через травму він залишив поле за 15 хвилин до фінального свистка.

Автор: Іван БОБРОВ, www.fcvorskla.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 червня 2011, 12:56 | Зіньків | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації