Вхід | Реєстрація

З Миргородського відділку міліції втекли двоє ув’язнених

З Миргородського відділку міліції втекли двоє ув’язнених
Вчора, під час прогулянки у прогулочному дворику Миргородського міського відділу УМВС України в Полтавській області, о 09 годині 35 хвилин, скоїли втечу з-під варти 25-річний Олександр Маляр, мешканець міста Миргород, обвинувачений у скоєнні крадіжки та порушенні порядку адміністративного нагляду, та 24-річний Юрій Сеник, мешканець села Ковалі Чорнухинського району, обвинувачений у скоєнні розбійного нападу.

Прикмети Олександра Маляра: на вигляд 25-30 років, на зріст 171-175 см, волосся чорного кольору коротке, очі сірого кольору.
Особливі прикмети: на плечах та колінах татуювання у формі «зірки», на животі з лівого боку татуювання у вигляді «ордену», на лівій руці наколка у вигляді «браслету».
Був одягнений в шорти чорного кольору з білими смужками та гумові капці.
 

Прикмети Юрія Сеника: на вигляд 25-30 років, на зріст 177 см, волосся темне, очі карі.
Особливі прикмети: на лівому плечі погон з написом «БУР», на колінах обох ніг татуювання у формі «зірки».
Був одягнений у футболку сірого кольору, темні шорти та гумові капці.

Якщо Вам відома інформація про місце перебування утікачів, просимо повідомити Миргородський міськвідділ УМВС Полтавської області за телефонами (05355) 524-50, 093-949-69-65, 050-534-15-86 або на телефон довіри УМВС (0532) 51-77-57, або на 102.
Конфіденційність гарантовано!

Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 червня 2011, 11:36 | Миргород | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації