Вхід | Реєстрація

Полтавців дивувала жива скульптура

Полтавців дивувала жива скульптура
4 червня на Соборному майдані поблизу Білої альтанки в рамках свята галушки полтавців дивувала «жива скульптура» – чоловік повністю покритий сріблястою фарбою. Що це насправді жива людина, можна було зрозуміти, лише підійшовши ближче. Його видавали легкі рухи при зміні положення тіла.
Молодий чоловік, зображуючи скульптуру, заробляє собі гроші на життя. Поряд з ним - паперова коробка, в якій назбиралося чимало дрібних купюр. Охочі сфотографуватись із незвичайною скульптурою, повинні сплатити 5 грн.
Біля скульптури постійно збирався натовп зацікавлених людей.
— Коли був за кордоном, то часто бачив такі «живі скульптури». У Німеччині, Франції, Англії таке на кожному кроці. Там зустрічав «живі скульптури» королів, рицарів, ляльок. Вони були як з сріблястим і золотим напиленням, так і без нього, - зазначив Сергій. - А от у Полтаві - це вперше. Але цікаво, і нічим не гірше, ніж в інших країнах. Мені дуже подобається.
Між собою люди говорили, що це дуже важко.
— Спробуй вистояти на сонці, та ще й повторювати мінімальні рухи, - сказала Марина. - Я так не змогла б. Тож поклала в його коробку дві гривні. Він просто молодець. Це - величезний труд.
«Чоловіка-скульптуру» полтавці і раніше вже неодноразово бачили в Полтаві на вулиці Жовтневій.

Автор: Юрій Іванов, poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 червня 2011, 12:20 | Полтава | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації