Вхід | Реєстрація

У місті буде пляж

У місті буде пляж
Міський пляж – свого роду обличчя міста. До такої думки дійшли члени автомотоклубу «Зіньків» і вирішили навести на ньому лад.
А оскільки серед любителів купання у природних водоймах тільки й розмов що про ведення робіт на пляжу, ми поцікавились у Єдуарда Скачка, представника автомото-клубу, що зроблено і що планується ще зробити на ташанському березі.
Як розповів Едуард, перше, що зробили автомотолюбителі, – звернулися до виконкому міської ради з проханням надати 1, 28 га площі берега для облаштування міського пляжу, на що отримали дозвіл.
Після того відразу взялися за справу – зробили під’їзд до річки та огородили  парканом територію, щоб домашня худоба, яку утримують жителі прилеглих до берега будинків, не мала туди доступу.
Водолазною службою було вивчено дно річки і видано відповідний дозвіл.
Щоб подбати про безпеку відпочиваючих, на пляжу працюватимуть чотири рятівники, які мають пройти курс навчання.
На даний час ведуться роботи по будівництву гірок, вишки для спуску у воду. Будуються роздягальні та туалети. На радість дітворі на пляжу вже встановлено батут, буде організовано катання на плотах, човнах. У намірах – закупівля двох катамаранів.
Чи буде вхід на пляж платним? Звісно ж, що ні, говорить Едуард.
На території пляжу буде налагоджено торгівлю солодощами та прохолодними напоями. Відпочиваючі зможуть замовити собі шашлик, який готуватиметься поряд.
Роботи по впорядкуванню міського пляжу мають завершитися вже цього літа, ближче до його закінчення.

Автор: Наталія Шулик, www.zinkiv.org.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 червня 2011, 16:43 | Зіньків | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації