Вхід | Реєстрація

«Кухлики» виграли чемпіонат з пляжного футболу

«Кухлики» виграли чемпіонат з пляжного футболу
Цієї неділі на пляжі «Заїки» відбувся чемпіонат з пляжного футболу. В ньому змагалися 13 команд. Дві із них з Козельщанського району. Поєдинок проходив у напруженій боротьбі. Жодна з команд не поступалася преможним місцем.
До речі, пляжний футбол тільки «приживається» в нашому місті. А зацікавлених глядачів повболівати прийшло чимало. Незважаючи на те, що гра тривала близько шести годин, до кінця турніру їх не меншало.
Для команди переможців напружена боротьба не стала на заваді. Хоча, вони і самі не вірили у свою перемогу. Перше місце зайняла команда-організатори «Кухлики». До складу якої входили Сергій Гозін, Олексій Півень, Радіон Фомін, Богдан Фомін, Роман Срібний та Микола Старушко. До речі, саме Микола став кращим гравцем глядацьких симпатій. Всі гаряче підтримували та вболівали саме за нього. Друге місце зайняла команда «Буцики-2». До її складу входили Віталій Пищита, Роман Солошенко та Євген Безуглий. Третє місце зайняла команда «Старички». До її складу входили вже досвідчені футболісти Максим Оніщенко, Олександр Антонов, Максим Крейс та Костянтин Гладкохатий. Команди-переможці були вкомплектовані з місцевих жителів. А в команді «Старичків» був «легіонер» з Москви, який приїхав в Кобеляки просто погостювати. Переможці були нагороджені призами, які після турніру вони розділили між собою.
Зі слів організаторів, дані турніри надихають на заняття спортом. Вони і надалі планують проводити подібні змагання.

Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 червня 2011, 10:45 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації