Вхід | Реєстрація

У Шишаках з вогню витягли 9-річну дівчинку

У Шишаках з вогню витягли 9-річну дівчинку
Учора вночі з палаючого будинку МНСники врятували 9-річну дівчинку. Близько 2-ї години у Шишаках по вулиці Гагаріна спалахнув житловий будинок. В ньому були господарка, 9-річна донька та її співмешканець,- повідомили у прес-службі УМНС України в Полтавській області.
Жінка прокинулася від задушливого диму і відразу збагнула, що горить будинок. Полум'я та дим охопили коридор, перекривши вихід із будинку. Її співмешканець вибив вікно у спальні та виліз на подвір'я. Потім допоміг дружині вибратися з будинку. Від уламків скла чоловік отримав глибокі порізи ніг. Жінка відразу ж зателефонувала із мобільного телефону за номером «101» і повідомила про пожежу та те, що у будинку ще залишилася її донька.
За лічені хвилини пожежний караул прибув на місце пожежі. Жінка в шоковому стані не змогла розповісти де знаходиться дитина. Рятувальники зазирали у вікна, намагаючись знайти дитину.
«Дитяча кімната розташована саме поблизу охопленої вогнем веранди. Двері до дитячої вже горіли, через дим майже нічого не було видно. Присвітивши ліхтариком побачив під ліжком дитячі ноги. Я схопив її за ніжки і тут вона почала пручатися. У мене аж від серця відлягло, коли зрозумів, що дитина жива», - розповів командир відділення В'ячеслав Гапусенко.
Всю родину направили до районної лікарні. Чоловікові наклали шви на порізи,. Він відмовився від подальшої госпіталізації. Мати із донькою наразі перебувають на лікуванні. Причину пожежі та збитки від неї встановлюють.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 червня 2011, 14:30 | Шишаки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації