Вхід | Реєстрація

10 підприємств з Полтавщини вийшли на загальнодержавний рівень конкурсу «100 кращих товарів України»

Завершився регіональний етап Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) – «100 кращих товарів України» у 2011 році. Цьогоріч у ньому взяли участь 25 підприємств нашої області, які представили на суд компетентного журі 29 видів продукції та послуг.
Очолив регіональну конкурсну комісію заступник голови Полтавської облдержадміністрації Борис Галушко. До її складу увішли представники державного підприємства «Полтавастандартметрологія», Полтавської облдержадміністрації, обласної санепідемстанції, Полтавського регіонального відділення Українського Союзу Промисловців і підприємців та Всеукраїнської громадсько-політичної газети «Зоря Полтавщини».
Найбільше було бажаючих позмагатися в номінації «Продовольчі товари» і це невипадково, адже Полтавщина завжди була житницею України. Отже, до змагання з якості долучилися 17 підприємств харчової галузі, які представили 21 вид продукції. Її асортимент найрізноманітніший: сметана, сири, олія, хліб, мінеральна вода, сік, пресерви, вина, м’ясні ласощі та кондитерські вироби.
Втім, конкурсна комісія відібрала для участі в загальнодержавному етапі продукцію лише 5 підприємств. Це ковбаса «Московська» сирокопчена вищого сорту та сосиски «Дитячі» вищого сорту в натуральній оболонці виробництва минулорічного переможця Всеукраїнського конкурсу ВАТ «Кременчукм’ясо» (яке загалом представило на конкурс 4 види продукції), ядра насіння соняшника обсмажені минулорічного лауреата Всеукраїнського конкурсу ТОВ «Укрпродснекгруп» з Карлівського району, яке виготовляє свою продукцію під торговельною маркою «Вкусняшки от Сашки», цукерки глазуровані кондитерською глазур’ю та печиво здобне приватного підприємства «Виробничо-комерційна фірма «Суворов» з Кременчука, олія соняшникова нерафінована виморожена фермерського господарства «Садки» з Кременчуцького району та вода мінеральна природна столова гідронарбонатна складного катіонного складу слабогазована «Миргородська Лагідна» виробництва ПАТ «Миргородський завод мінеральних вод».
В «Номінації» «Промислові товари для населення» у столиці продовжить боротьбу продукція чотирьох підприємств із шести претендентів. Це автомобіль SSANGYONG KORANDO C200DI (версії – CKSM21, CKSM4) виробництва ТОВ «ВО «Кременчуцький автоскладальний завод», костюм чоловічий для захисту від загальновиробничих забруднень та механічних впливів виробництва ДП «Підприємство НВК УДДУПВП» в Полтавській області №65 з села Божківське Полтавського району, Полтавський бішофіт-гель виробництва ТОВ «ПБФ Регіональне агентство гуманітарного сервісу» та обігрівачі для приміщень стаціонарні типу «ЭИНА» виробництва приватного виробничо-комерційного підприємства «Екопласт».
В номінації «Товари виробничо-технічного призначення» змагатиметься ВАТ «Карлівський машинобудівний завод» з силосом металевим вентильованим уніфікованим марки СМВУ.165.22.03.В12 для збереження сипучих продуктів.
В номінації «Роботи або послуги, які виконуються або надаються у побутовій та виробничій сферах» честь Полтавщини на загальнодержавному рівні конкурсу відстоюватиме комплекс «Лінива Віра» приватного підприємця Шрамової Т.Б. з села Пишне Лубенського району.
Таким чином з 25 підприємств-конкурсантів нашого краю до останнього етапу найпрестижнішого змагання з якості дійшли лише 10 найдостойніших.
Відтепер переможці регіонального конкурсу змагатимуться за почесне право потрапити до «сотні кращих в Україні». Тож хочеться побажати їм успіху у цій нелегкій боротьбі.

Автор: Жанна Кущенко, ДП «Полтавастандартметрологія»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 червня 2011, 10:17 | Полтавщина |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації