Вхід | Реєстрація

Школярі із Великого Кобелячка виграють «Шкіряний м’яч»

Школярі із Великого Кобелячка виграють «Шкіряний м’яч»
25-го червня на центральному стадіоні Нових Санжар пройшов турнір «Шкіряний м’яч» серед учнів різних шкіл району, присвячений Дню молоді. Близько сотні юних футболістів на чотирьох майданчиках змагалися за перемогу у турнірі.
Переможцю мав дістатися не лише красивий і почесний кубок, але і чимала торбинка футбольних м’ячів від головного спонсора змагань. А ним виступив депутат Верховної Ради України Олексій Лелюк. Ще перед початком турніру його представник, депутат обласної ради Григорій Перерва, вручив капітанам усіх шістнадцяти команд по одному новенькому м’ячу. Тим командам, які пройдуть далі по турнірній дистанції, пообіцяли подарувати ще кілька м’ячів. Так що стимул у хлопців був подвійний – і виграти у суперників, і розжитися сучасними і недешевими м’ячами.
Турнір тривав близько п’яти годин. Двічі починався і вщухав ливень. А на чотирьох майданчиках у цей час забивали і пропускали голи, призначали і забивали пенальті, хапалися за голови і радісно скидали руки догори. Одним словом на стадіоні був справжній футбол. Нарешті, після кількох годин поєдинків, визначилися учасники фінальних матчів. За право стати переможцем мали поборотися шкільні команди з Малого Кобелячка, Великого Кобелячка та Сухої Маячки.
Футболісти із Сухої Маячки грали досить непогано. І м’яч тримали, і атаки організовували небезпечні. Не могли лише забити. А це у футболі, як не крути, — найголовніше. Тому-то сухомаячківці і поступилися обом своїм суперникам з однаковим рахунком — 1:0. Після цих ігор стало зрозуміло, що доля кубку вирішиться у очній зустрічі між Малим та Великим Кобелячком. Першими забили футболісти Малокобелячківської школи. Але втримати переможний рахунок не змогли. Безумовний лідер команди з Великого Кобелячка Олександр Нечитайло рахунок зрівняв — 1:1. А за кілька хвилин його партнер приніс команді заслужену перемогу — 2:1.
Після закінчення турніру Григорій Перерва вручив грамоти кращим гравцям та командам, а також роздав решту яскраво-салатових м’ячів. Хлопцям із Великого Кобелячка, як переможцям, дісталося найбільше, тому слід прогнозувати, що на Великому тепер футбол розвиватиметься вдвічі швидше. Із такими-то м’ячами — напевно!

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 червня 2011, 18:17 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації