Вхід | Реєстрація

У музеї Котляревського відкрилась виставка акварельного живопису

У музеї Котляревського відкрилась виставка акварельного живопису
Автор робіт – член Спілки художників України Володимир Бернацький. На відкритті експозиції були й наші журналісти.
Картини аквареллю, працювати над якими починав ще у сімдесятих, Володимир Бернацький презентував глядацькому загалу в літературно-меморіальному музеї імені І. П. Котляревського.
Володимир Бернацький, член Національної спілки художників України:
— Невелику частину акварельних робіт я демонструю сьогодні в цьому малому залі. Аквареллю я займаюсь давно. Це моя спеціалізація в графічному живописі.
На створення акварельних натюрмортів, розповідає автор робіт, його надихає краса навколишнього світу. Окрім іпостасі майстра акварельного живопису, Володимир Бернацький заявив про себе і як дизайнер, і як автор плакатів та портретів. На презентацію прийшла подивитись і дівчина, з якої художник написав один з портретів.
Тетяна, відвідувачка виставки:
— Ми вже з ним знайомі більше семи років. Я працювала біля його майстерні, ми з ним познайомились і він запропонував мені стати моделлю для його портрета.
А Микола Підгорний із колегою знайомий вже пів століття. Його відгуки про результати творчих шукань Володимира Бернацького – позитивні.
Микола Підгорний, Заслужений художник України:
— У нього дуже принциповий погляд на мистецтво, так як і повинні дивитись на нього справжні художники. Він не думає про те, що треба заробити, треба продати. Він творить мистецтво.
Для охочих подивитись роботи художника двері музею відкриті до 17 липня.

Автор: Євгенія Давиденко, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 червня 2011, 15:32 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації