Вхід | Реєстрація

В Україні зменшили держзамовлення на підготовку молодших спеціалістів і бакалаврів

В Україні зменшили держзамовлення на підготовку молодших спеціалістів і бакалаврів
На засіданні уряду було схвалено постанову, згідно з якою обсяг державного замовлення у цьому році складає на молодшого спеціаліста майже 76 тисяч, бакалавра — 106,5 тисяч, — про це повідомив міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник, на korrespondent.net.
Кабінет Міністрів затвердив державне замовлення на підготовку молодших спеціалістів і бакалаврів у вузах у 2011 році, зменшивши його порівняно із 2010 роком відповідно на 9,5%, або на 8 тис. до 76 тис. і на 19,3%, або на 25,5 тис. до 106,5 тисяч.
Нагадуємо, що у 2010 році Кабмін збільшив держзамовлення на підготовку молодших фахівців у вузах на 16 тис. до 84 тисяч, а на бакалаврів на 3 тис. до 132 тис.
Також міністр зазначив, що держзамовлення на спеціалістів та магістрів буде залежати від кількості найкращих студентів, що одержали в поточному році ступінь бакалаврів.

Автор: Юлія Корж, www.kolo.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації