Вхід | Реєстрація

Ішов по квіти, а купив голубник

Напередодні Дня голуб’ятника, започаткованого любителями в Кобеляцькому районі, а також свого Дня народження, голова спілки любителів голубівництва Юрій Олексійович Кликов зробив собі подарунок: купив новенький вольєр для утримання птахів.
Птиця Юрія Олексійовича користується неабияким попитом не тільки в Кобеляцькому районі, а навіть на Всеукраїнських виставках, тому розведення цих прекрасних птахів для нього є справою звичною. Маючи вдома два чималих голубники, де поміщається близько п’ятдесяти пар різних порід голубів, Юрій вирішив розширити своє господарство.
Один з його товаришів Юрій Шкурко, купуючи квіти для коханої у місцевої жительки, побачив голубник, з цікавості запитав жінку про продаж, знаючи, що його друг переймається цією справою.
Дізнавшись, що господарка продає голубника, Юрій зателефонував Кликову. Не вагаючись, Юрій Олексійович зв’язався зі своїми однодумцями і товаришами  Валентином Костирею та його братом Василем, які безкоштовно надали техніку для перевезення.
Тепер у голови спілки голуб’ятників району є своя міні-ферма, де є можливість розвести більше улюбленців: Юрій планує збільшити кількість до 80-100 пар.
Любимий окрас голубів для Юрія — водяні білохвості, для нихвін планує облаштувати окреме помешкання. Ще у нього є багато інших мастей голубів миколаївської породи.
Користуючись нагодою, голова спілки голуб’ятників передає щирі вітання ветерану спілки Олександру  Порубаю із Шенгурів , а також молодим колегам Михайлу Денисову, Григорію Тертичному, Юрію  Дрофі, Миколі Змійову, Олександру Мірошниченку, зичить успіхів у занятті їхньою улюбленою справою.

Автор: Альона ІСАЙ для «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 липня 2011, 09:39 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації