Вхід | Реєстрація

По слизькій доріжці Розкольникова

По слизькій доріжці Розкольникова
Нещодавно місто Кобеляки сколихнула тривожна звістка. Було пограбовано квартиру та здійснено напад на її власницю.
Житель міста, зателефонувавши до своєї мами, так і не почув ніякої відповіді у слухавці. Занепокоївшись, він поїхав до неї додому. На здивування, двері були відчинені, зайшовши в середину, він знайшов свою стареньку матусю на підлозі непритомну. Далі він побачив розбите вікно… Син, не розгубившись, відразу зателефонував до міліції. На місце злочину виїхала оперативна група. Постраждалу доставили до реанімації, на даний момент вона знаходиться в Полтавській обласній лікарні,  її стан досі незмінний.
Сталося це з 25 на 26 червня. Того ж вечора була подана заява і 27 червня відкрита кримінальна справа за ознаками злочину ( стаття 187 частина 4 ). У ході огляду було установлено, що невідома особа нанесла тяжкі тілесні ушкодження громадянці В. та заволоділа її матеріальними цінностями. Такий злочин, як повідомив нам начальник райвідділу внутрішніх справ Сергій Терела, карається позбавленням волі на строк від 8 до 15 років.
Як далі виявилося у ході слідства, розбійний напад на громадянку В. здійснив раніше судимий М. Про причетність до кримінальної справи свідчать його відбитки пальців на місці злочину та речові докази, знайденні у нього вдома. Зараз дев’ятнадцятирічний юнак знаходиться в РУВД і перебуватиме там до суду.
Що найбільше здивувало всіх у цій справі, так це те, що молодик з нормальної благополучної сім`ї. І що саме викликало такі його дії — нікому невідомо.

Автор: Оксана Павленко, Альона Ісай, «ЕХО з регіну»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 липня 2011, 12:22 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації