Вхід | Реєстрація

Полтавська міліція готова до матчу за Суперкубок

Полтавська міліція готова до матчу за Суперкубок
На координаційній нараді, яка сьогодні відбулась в обласній міліції під головуванням начальника УМВС Полтавщини, Олександра Рудяка, керівники підрозділів звітували про готовність підлеглих до забезпечення охорони громадського порядку під час футбольного матчу, що відбудеться у Полтаві 5 липня між видатними українськими командами «Шахтар» (Донецьк) та «Динамо» (Київ).
Для належної реалізації організаційних заходів весь особовий склад міської міліції та прилеглих районів області переведено на посилений варіант несення служби. Правопорядок у місті 5 липня охоронятимуть працівники територіальних органів внутрішніх справ, апарату обласної міліції, кінологи зі службовими собаками та бійці спецпідрозділів «Беркут» Полтави, Харкова, Кіровограда, Сум, Черкас, Дніпропетровська. Також створений потужний резерв правоохоронців на випадок ускладнення ситуації у місті та на шляхах слідування вболівальників обох команд.
За попередніми даними правоохоронці очікують на 24 тисячі глядачів, у тому числі на 15 тисяч уболівальників команд-лідерів, зустріч і супроводження яких забезпечуватиме управління Державтоінспекції області. Окрім того, міліцейські наряди чергуватимуть на залізничних станціях та автовокзалах міста.
– Працівники міліції готові оперативно реагувати будь-які можливі ускладнення в оперативній обстановці, – запевнив керівництво області заступник начальника УГБ УМВС Полтавщини Олександр Костенко під час своєї доповіді. –  З нашого боку будуть вжиті максимальні заходи щодо попередження та припинення порушень громадського порядку в межах чинного законодавства.
Звертаючись до особового складу, начальник міліції Полтавщини Олександр Рудяк наголосив, що правоохоронці регіону вже мають позитивний досвід проведення аналогічних заходів і цього разу кожному працівнику міліції необхідно просто добросовісно, чітко та виважено виконувати свої обов’язки.
При належній організації охорони громадського порядку уболівальники, рівно як і відвідувачі матчів, як правило, завжди демонструють високий рівень правової культури.
Після завершення оперативної наради  весь керівний склад працівників міліції прибув на стадіон «Ворскла». Там з керівниками були проведені практичні заняття та доведені конкретні задачі до кожного підрозділу стосовно охорони правопорядку 5 липня.
Тож зі свого боку міліція докладе максимум зусиль, щоб гра відбулася цивілізовано, а глядачі отримали не лише задоволення від її перегляду, а й відповідну гарантію власної безпеки на стадіоні та в місті. Уже із завтрашнього дня весь особовий склад працюватиме у посиленому режимі.
В свою чергу правоохоронці  закликають полтавців і гостей міста дотримуватися толерантної позиції, виявляти повагу до оточуючих (особливо дітей, жінок  та осіб поважного віку), та утримуватися від протиправних дій, які можуть потягти за собою негативні юридичні наслідки.
Сподіваємось, що полтавці та гості міста з розумінням віднесуться до роботи правоохоронців і вкотре продемонструють високий рівень правосвідомості та культури поведінки під час матчу та сприятимуть позитивному іміджу полтавської громади.

Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 липня 2011, 15:16 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації