Вхід | Реєстрація

Скільки полтавці заробляють на дощовій погоді

Майже щоденні дощі більшості полтавців вже набридли. Окрім тих, хто відчув «фінансовий підйом» на продажу засобів захисту від дощу.
Журналісти «Кола»  Антон Пістряк та Олексій Мельніченко з’ясовували скільки коштують парасольки, гумові чоботи та плащі.
– У зв’язку із погодними умовами, попит на парасольки в останні дні підвищився, – говорить продавчиня Центрального ринку Юлія. – Найчастіше люди беруть найдешевший товар.
Зазначимо, що ціна на парасольки коливається від 30 до 200 гривень. Причому жіночі парасольки коштують дорожче, ніж чоловічі.
Гумові чоботи можна придбати за 65 – 85 гривень. Продавці зазначають, що, незважаючи на погодні умови, полтавці не поспішають купувати таке взуття.
На плащі попит теж зріс, хоча не надто сильно. Звичайний поліетиленовий плащ-дощовик коштує 25 гривень. Дещо міцніший – 35 гривень. А от за ще більш міцний плащ, із яким можна йти і на риболовлю доведеться розпрощатися як мінімум із 95 гривнями.
На запитання про країну-виробника всіх цих „антидощових” речей, продавці  одностайно відповідають – Китай.

Автор: Андрій Кадук, www.kolo.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 липня 2011, 16:13 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації