Вхід | Реєстрація

Зневага до депутатів міської ради з боку ОДА, схоже, стала нормою

Прикрий випадок з депутатом міської ради Ігорем Балицьким, якому було відмовлено у вході до приміщення обласної державної адміністрації, став предметом розгляду на спільному засіданні постійних комісій із питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, інформації, регламенту та депутатської етики (голова Олексій Гавріков) та з питань сприяння підприємницькій діяльності та інвестицій (голова Любов Шайдур). Депутату перешкодили виконувати свої обов’язки та волю виборців, коли він ішов на засідання в облдержадміністрацію. Ігор Балицький та його колеги розцінюють це як неповагу до міської влади. Причому подібна ситуація трапилася вже вдруге. На лист депутатів до керівництва облдержадміністрації, написаного влітку, належної реакції не було. На спільному засіданні вирішили підготувати звернення до Кабінету Міністрів із проханням включити до переліку осіб, які можуть заходити до органів державної влади, показавши посвідчення, депутатів міських, сільських та селищних рад. У ході засідання комісій, у якому взяв участь секретар міської ради Олександр Козуб, розглянули також питання порядку денного наступної сесії міської ради.

Автор: Прес-служба міської ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 грудня 2009, 15:17 | Полтава | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації