Вхід | Реєстрація

BodyCeramicFestUkraine-2011

BodyCeramicFestUkraine-2011
2 липня в Гончарній столиці України – містечку Опішне (Полтавщина) у рамках ІІІ Тижня Національного Гончарного Здвиження в Опішному «ЗДВИГ-2011» відбувся Перший Національний фестиваль-конкурс гончарського бодіпейнтінгу «BodyCeramicFestUkraine». Таку щорічну мистецьку акцію національного масштабу  започаткував Національний музей-заповідник українського гончарства в Опішному.
Метою Фестивалю-Конкурсу є показ розмаїття, краси й традицій української кераміки засобами гончарського бодіпейнтінгу. Бодіпейнтінг (з англ. bodypainting) – втілення фантазій художника на тілі людини. Прикрашання тіла належить до найбільш давніх звичаїв. З появою інших видів мистецтва впродовж багатовікової історії людства ця традиція не зникла й надалі розвивається як окремий різновид мистецтва. Гончарський бодіпейнтінг – декорування тіла людини фарбами за мотивами творів кераміки, їх декору, у тому числі й за допомогою гончарної сировини (глина, ангоби).
І так невеличкий фоторепортаж цього дійства...
Творчий процес - робота над образом. Учасники створюють роботи на тему «Гончарний всесвіт на мапі людського тіла»...
Журі не змогло відразу оцінити запропоновані роботи під час дефіле моделей, тому вони ще розглядали моделей з більш близької відстані ...
А ми так ні не дочекалися поки журі оголосить результати цього Фестивалю-Конкурсу та покрутили педалі з Опішні на Полтаву.
Фотки
з показу

Автор: www.poxody.blogspot.com


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації