Вхід | Реєстрація

Пенсіонерки «промишляли» домашньою горілкою

Пенсіонерки «промишляли» домашньою горілкою
Нещодавно дільничними інспекторами міліції Лохвицького РВ була отримана інформація про те, що один із мешканців міста Червонозаводське Лохвицького району займається виготовленням та збутом спирту. Після проведення комплексу оперативних заходів співробітниками міліції, безпосередньо під час спроби збуту, був затриманий підозрюваний чоловік. Зловмисником виявився 56-річний непрацюючий місцевий мешканець, який таким способом намагався підзаробити грошей.
Того ж дня була затримана і 69-річна пенсіонерка, котра в селі Сенчі збула 1 літр прозорої рідини з характерним запахом спирту.
На сьогодні речові докази вилучені та направлені на експертизу до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Полтавській області.
Відносно осіб вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 204 Кримінального кодексу України (незаконне придбання з метою збуту або зберігання з цією метою, а також збут незаконно виготовлених алкогольних напоїв). Санкція статті передбачає покарання у вигляді накладення штрафу від 500 до 1050 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до 3-х років.
Крім того, в місті Лохвиці та селі Вирішальному Лохвицького району працівниками міліції було затримано ще двох пенсіонерок (66-річну та 62-річну), які реалізовували спиртні напої своїм односельцям.
Відносно них вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 203 Кримінального кодексу України (зайняття забороненими видами господарської діяльності). Відтепер пенсіонеркам загрожує штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 липня 2011, 11:41 | Лохвиця | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації